TRANSPORT

Wij beschikken over een divers wagenpark van 40 eenheden. Hiermee kunnen wij altijd aan uw wens voldoen. Uw waardevolle goederen transporteren wij met koerierwagens, gesloten (geconditioneerde) wagens of huifwagens welke aan elke zijde kunnen worden geopend, dus ook van boven. Tevens beschikken wij over een gesloten en open semi-dieplader waarmee wij zowel diverse vervoersmiddelen als machines kunnen vervoeren. Bijna alle eenheden zijn voorzien van een hydraulische laadklep zodat wij overal instaat zijn om de goederen zelf te lossen.

Onze grootste specialiteit is het vervoeren van levensmiddelen van zowel producent naar groothandel en van distributiecentrum naar winkel. Om de veiligheid van levensmiddelen te kunnen waarborgen wordt dit vervoer volgens een strenge voedselveiligheid norm uitgevoerd. Daarnaast zijn wij prima in staat om allerlei soorten stukgoed te transporteren. Ook draaien wij onze hand niet om voor het vervoer van compressoren en grote grafische machines. Wij opereren vooral nationaal maar uiteraard is er voor ons geen grens te ver.

Onze klanten

Onze klanten zijn divers van aard. Samen met hen gaan wij op zoek naar de beste vorm van vervoer, volgens strenge kwaliteitseisen.