VOEDSELVEILIGHEID

Sinds jaar en dag zijn wij al een bekend gezicht binnen de logistiek van de voedingsmiddelen branche. Van producent naar groothandel en van distributiecentrum naar winkel. Voedselveiligheid is voor ons daarom een ontzettend belangrijk onderdeel binnen onze werkzaamheden. Om de risico’s binnen de voedselveiligheid zoveel als mogelijk te beperken en te beheren zijn wij sinds 2021 IFS Logistics gercertificeerd. Vanaf 2014 waren wij al ISO 22000 en vanaf 2008 HACCP gecertificeerd.

Het transport van voedingsmiddelen volgens de juiste condities uitvoeren vinden wij van groot belang. Temperatuur beheersing, persoonlijke hygiëne en schoonmaak van de transportmiddelen zijn voor ons belangrijke beheersmaatregelen. Met de juiste middelen en maatregelen zorgen wij ervoor dat de voedselveiligheid geen punt van discussie is.

Om deze doelstellingen te behalen hebben wij een team voor voedselveiligheid binnen het bedrijf. Dit team bestaat uit de directie, kwaliteitsmanager en planner. Voor meer informatie omtrent onze voedselveiligheid kunt u contact opnemen met ons.